Beachvolley Festival 28 - 30 juni 2019

ETEN & DRINKEN
Zoals elk jaar heeft Beachclub The Sunset tijdens de lunch verschillende foodstands staan waar je snel en voordelig en lekkere, gezonde lunch kunt halen. Zo hoef je geen wedstrijd (als deelnemer of toeschouwer) te missen!

Tijdens het hele weekend (vrijdagavond t/m zondagavond) maken wij gebruik van een aangepaste menukaart.

FEESTEN
Het BEACHVOLLEY FESTIVAL op Ameland wordt ook dit jaar weer het hoogtepunt van het jaar op de Beachvolley kalender! Het weekend begint al op VRIJDAG bij Beachclub The Sunset met een Hollandse avond! Niemand minder dan FRANS DUIJTS trapt het weekend af vanaf 22.00 uur met een optreden in de Beachvolley feesttent.

Zaterdagavond doen we het feestje nog eens dunnetjes over met THE MILLSTREET BAND (de beste coverband van Nederland) in de Beachvolley feesttent en SUNSET SUMMERDANCE op het terras van het paviljoen.

Traditioneel sluit JELLE B. op zondag het weekend weer af tijdens de afterparty in het paviljoen.

Kaarten in de voorverkoop zijn voordeliger dan de kaarten aan de deur en je loopt zo langs de lange wachtrijen, omdat je je kaartje al hebt gekocht ('skip the lines').

KOOP SNEL JE KAARTEN OP EVENTBRITE.NL!

 

DEELNEMEN
Wil je nog meedoen aan het toernooi samen met je vrienden? Dat kan!
Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je voor alleen de zaterdag, alleen de zondag of voor beide dagen inschrijven. Verder kun je kiezen uit 2x2, 3x3 of 4x4.

SCHRIJF JE HIER IN!

 

Flyer vrijdagavondFlyer zaterdag